close
Site-ul Karbonn foloseste cookie-uri. Prin navigarea site-ului nostru, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
Click aici pentru mai multe informatii.

Noutati

Karbonn Mobiles Romania lanseaza o noua generatie de smartphone-uri accesibile oricui

14th September 2015

Karbonn Mobiles, producatorul asiatic cu cea mai mare crestere pe segmentul de smartphone din India, prezent la noi in tara inca din februarie 2014, a lansat in luna septembie pe piata din Romania o noua gama de telefoane.

Noua generatie de smartphone-uri respecta strategia cu care Karbonn Mobiles Romania v-a obisnuit in ultimul an, aducand in prim plan telefoane cu caracteristici remarcabile la preturi mai mult decat rezonabile.

Noua gama, formata din sase modele smartphone cu un raport exceptional calitate-pret este deja disponibila atat in mediul online cat si in magazinele partenere.

Noile modele smartphone marca Karbonn nu sunt doar accesibile ci si variate, cu caracteristici si specificatii diferite, astfel incat exista cate un telefon pentru fiecare utilizator.

Karbonn Titanium Mach 2 - smartphone-ul de top compact si rezistent la zgarieturi, cu carcasa si ecran din Gorilla Glass III!

Karbonn Titanium Aura 9 - smartphone-ul cu cea mai mare autonomie a bateriei din gama sa, 4000mAh!

Karbonn Titanium Dazzle 2 - smartphone-ul cu ecran si carcasa complet laminata caruia nu-i vei putea rezista!

Karbonn Titanium Dazzle 3 - unul dintre cele mai accesibile telefoane cu sistem de operare Android 5.0 Lollipop!

Karbonn Titanium S11 - smartphone-ul care iti ofera combinatia perfecta intre performanta si usurinta in utilizare!

Karbonn Titanium S15 Plus – cel mai accesibil smartphone Karbonn cu ecran de 4 inch!

Despre Karbonn Mobiles Romania

Brand-ul Karbonn s-a lansat in India in aprilie 2009 si in acest moment este prezent in peste 40 de tari de pe trei continente: Asia, Africa si Europa. Karbonn Mobiles s-a lansat in Romania la mijlocul lunii februarie 2014 cu o misiune clara: sa devina alegerea numarul unu a consumatorilor de telefonie mobila care doresc sa inceapa sa utilizeze un smartphone. Karbonn este unul dintre liderii de branduri de telefoane mobile din Asia si depune eforturi pentru a oferi smartphone-uri bune la preturi corecte si rezonabile. Brandul Karbonn Mobiles are o pozitie puternica pe piata si planuieste sa se extinda pe viitor in acelasi ritm.