close
Site-ul Karbonn foloseste cookie-uri. Prin navigarea site-ului nostru, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
Click aici pentru mai multe informatii.

Noutati

KARBONN ANUNȚĂ ACTUALIZAREA LA NOUL SISTEM DE OPERARE LOLLIPOP, CEA MAI RECENTĂ ACTUALIZARE PENTRU TELEFOANELE DIN PROGRAMUL ANDROID ONE

5th April 2015

Karbonn Sparkle V, unul dintre cele trei telefoane Android One lansate de Google în parteneriat cu producători de telefoane mobile din India, este printre primele care va primi over-the-air actualizarea de la versiunea inițială KitKat la cea mai recentă versiune pentru Android  – versiunea Lollipop 5.1.

Utilizatorii Karbonn Sparkle V pot verifica notificarea pentru Android 5.1 OTA (Over the Air), sau pot căuta manual în Setări> Despre telefon> Actualizare software. Spațiul de stocare necesar update-ului este de 410 MB, iar procesul necesită o conexiune la internet stabilă, orice fluctuație de semnal putând opri descarcarea. Pentru România, Karbonn oferă suport tehnic pe pagina oficială de Facebook - Karbonn Mobiles Romania.

Într-o declarație, reprezentanții Karbonn se arată încântați de noile caracteristici din Android Lollipop. “Ne-am propus să fim printre primii producători care primesc acest update de la Google, pentru a putea oferi utilizatorilor noștri o experiență mult îmbunătățită”, declară oficialii Karbonn.

Până de curând, Karbonn Sparkle V a rulat cu versiunea mai veche de Android 4.4.4 – KitKat, dar acum Lollipop aduce multe îmbunătățiri sistemului de operare. Caracteristicile technice noi incluse în cea mai recentă versiune Android 5.1 Lollipop sunt:

  • Suport pentru SIM-carduri multiple
  • Întoarcere din modul silențios
  • Protecția dispozitivului
  • Voice calling HD
  • Meniu cu setari rapide
  • Îmbunătățirea duratei de viață a bateriei

Karbonn Sparkle V, primul smartphone Android One este disponibil în România, Bulgaria și Ungaria, prin rețelele de magazine partenere, atât online cât și offline. Dintre carateristicile Karbonn Sparkle V Android se numară un display 4.5-inch, IPS LCD, rezoluție de  480x854, touchscreen capacitiv, o cameră spate de 5 MP, autofocus, LED flash și o cameră 2 MP față, procesor Media Tek  1,3 Quad Core Cortex-A7, 1GB de RAM, 4GB de stocare încorporat, și suport pentru card microSD cu extindere până la 32GB.

Karbonn Mobiles, producatorul indian de telefoane mobile, este situat în primii 10 producători mondiali de telefoane mobile, având  prezență în peste 40 de țări, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard USD în anul 2013 și un volum de telefoane vândute la nivel mondial de peste 25 milioane de unități.