close
Site-ul Karbonn foloseste cookie-uri. Prin navigarea site-ului nostru, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
Click aici pentru mai multe informatii.

Noutati

Karbonn Romania lanseaza cel mai accesibil smartphone 4G din gama sa – Quattro L50 HD

22nd February 2016

Noul model smartphone, Quattro L50 HD, respecta deja cunoscuta strategie Karbonn de a aduce in prim plan telefoane cu caracteristici remarcabile la preturi accesibile.

Karbonn Quattro L50 HD este un smartphone Dual SIM cu conectivitate 4G LTE care aduce toate beneficiile unor viteze de download de pana la 150Mbps utilizatorilor cu bugete limitate. Quattro L50 HD este un smartphone potrivit atat pentru activitatile obisnuite de zi cu zi, cat si pentru divertisment.

Acest smartphone de top are integrata o camera principala performanta de 13 MP cu LED flash si una secundara de 5 MP. Camera principala de 13 MP dispune de un sistem optic performant cu o deschidere a diafragmei de f/2.0 care permite trecerea unei cantitati mai mari de lumina catre senzor, fotografiile devenind astfel mai luminoase fara alte artificii!

Cu un design placut, Quattro L50 HD dispune de un ecran IPS HD de 5” complet laminat care ofera un unghi larg de vizualizare si afiseaza imagini extrem de clare cu culori patrunzatoare.

Noul smartphone Karbonn Quattro L50 HD ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop care vine cu o interfata de utilizare prietenoasa, o tranzitie fluenta intre ecrane si un consum de resurse optimizat. Acest smartphone este echipat cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz care, impreuna cu memoria RAM de 2 GB, ofera o experienta superioara de utilizare, fara sacadari, totul cu un consum moderat de energie sustinut cu brio de acumulatorul de 2600 mAh.

Karbonn Quattro L50 HD pune la dispozitie o memorie interna de stocare de pana la 16 GB, aceasta putand fi suplimentata cu un card microSD de pana la 32 GB pentru a asigura spatiul necesar documentelor, fotografiilor si aplicatiilor.

Despre Karbonn Mobiles Romania

Brand-ul Karbonn s-a lansat in India in aprilie 2009 si in acest moment este prezent in peste 40 de tari de pe trei continente: Asia, Africa si Europa. Karbonn Mobiles s-a lansat in Romania la mijlocul lunii februarie 2014 cu o misiune clara: sa devina alegerea numarul unu a consumatorilor de telefonie mobila care doresc sa inceapa sa utilizeze un smartphone. Karbonn este unul dintre liderii de branduri de telefoane mobile din Asia si depune eforturi pentru a oferi smartphone-uri bune la preturi corecte. Brandul Karbonn Mobiles are o pozitie puternica pe piata si planuieste sa se extinda pe viitor in acelasi ritm.