close
Site-ul Karbonn foloseste cookie-uri. Prin navigarea site-ului nostru, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor.
Click aici pentru mai multe informatii.

Cine suntem

O NOUA GERENATIE DE TELEFOANE MOBILE CARE REDEFINESC VIATA IN TOATE MODURILE

De la inceputurile sale, din Aprile 2009, Karbonn a devenit, pas cu pas, brandul preferat al consumatorului informat de telefoane mobile, intr-o tara care inregistreaza una dintre cele mai rapide rate de crestere in ceea ce priveste consumul de tehnologie mobila. Expertiza Karbonn in furnizarea tehnologiilor inovative de ultima ora, la un cost care defineste criteriile unui bun raport calitate - pret, reprezinta garantia succesului sau. Focusarea pe inovatie este principalul atu al companiei, fapt pentru care Karbonn este prima alegere in materie de dispozitive mobile pentru peste un milion de clienti.

Lider in India in domeniul fabricarii telefoanelor mobile, Karbonn are ca scop "comasarea tehnologiei" intr-un singur dispozitiv. Acest lucru este realizat prin gama de componente inovative "inteligente" focusate pe nevoile utilizatorului, create in asa fel incat sa-i completeze activitatile din viata de zi cu zi.

Karbonn ajunge la oameni din toata tara, acoperind 92% din teritoriul indian. In plin proces de consolidare a imaginii in peste 40 de tari din Africa, Sudul si Sud-Estul Asiei, CSI, Europa de Est si Orientul Mijlociu, Karbonn planuieste sa isi extinda amprenta internationala si in Europa.